2011. május 4., szerda

Bettike: versenyszabályzat módosítása



Mivel vészesen közeleg május 8., vagyis a Bettike kilétére vonatkozó tippek leadásának és a rejtély megoldásának napja, és eddig még csak 4 tippünk érkezett, úgymint: fűz, akác, selyemakác, libanoni cédrus, ezért úgy módosítjuk a versenyszabályzatot, hogy amennyiben nincs helyes megoldás vasárnapig, a Csóbor Cabernet akármi, ami Fejér megye bora volt 2010-ben, a tippet leadó versenyzők között kerül véletlenszerű kisorsolásra, amit a kedves nyertes a Fülesházban tett következő látogatása alkalmából, ünnepélyes keretek között vehet át.

Szavazásra buzdítok tehát mindenkit, mint Liptai Claudia: ne engedjék el kedvencük kezét, szavazzanak komment vagy e-mail formájában, hadd növeljük az interaktivitást!

Tisztelettel:
Cziczu (közjegyző)

2 megjegyzés:

  1. Fogalmam sincs, de nem Natalia Oreiro (ahogy előrelátóan kizártátok) és nem is rhododendron a felsoroltakon kívül. Csak hogy legyen esélyem a megye borát megkóstolni, magyar narancsra tippelek.

    Jól érzékelem (FB infó), hogy Teóka valamilyen furcsa okból a saját szülinapját adta meg határidőnek? Mer akkor boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük a tippet, este sorsolás!!!

    VálaszTörlés

you might also like this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...