2011. április 30., szombat

A brazil szappanopera folytatódik! + JÁTÉK

Először két hete tűnt fel Bettyke (azaz Bettina de Vargas Odazabal) neve a blogon annak kapcsán, hogy sikerült őt elültetni a "Füles-garázstól" délnyugatra. Miután Bettyke botox-kezelése és ráncfelvarrása a tavaszi sarjadás során nem tudta tovább rejteni hősünk valódi énjét és identitását, megszületett a második bejegyzés is róla.

Úgy tűnt, hogy ő nem is Bettyke (azaz Bettina de Vargas Odazabal) hanem a híres manausi cseréppipa-gyáros, Fernando Coutinho Sousa de la Pena fia, Jose Armando Coutinho Sousa de la Pena, aki ezzel az aljas trükkel próbált beépülni a marhabőr-feldolgozó cégéről ismert Vargas de Odazabal családba.

Nos, a történetet lehetne tovább is folytatni, de ahogy a jó krimi olvasását is érdemes a végén kezdeni, úgy mi is elmentünk a kertészetbe megtudni, hogy ki is lett kertünk új lakója. A válasz nemcsak megdöbbentő, de teljességgel váratlan volt. Hogy ne fosszak meg senkit a felfedezés és nyomozás örömétől, Bettykéről most felteszek ide néhány képet, és egy játék keretében várjuk a tippeiteket ide a blogra, hogy szerintetek ki is ő. (A Natalia Oreiro megoldást nem fogadjuk el)



Akkor jöjjenek a képek Bettykéről, a meztelen valóság.

Az első egy teljes alakos kép, az arányok és méretek érzékeltetéseképpen a háttérben vonulok:




És jöjjön egy kép Bettyke hajkoronájáról:




Az a piszkos kéz, és mocskos körömágy az én elneoparasztosodott kezem tegnapi állapotát mutatja.

A képek alapján várjuk a megfejtést Tőletek május 8-ig, ide a blogra, Bettyke kilétére vonatkozóan! A győztes jutalmat is kap: egy palack jóféle velencei bort a Csóbor pincészetből:

Nagyobb méretben

A játék elkezdődött, az óra ketyeg, és izgatottan várjuk a hejes megfejtéseket!

2 megjegyzés:

  1. a szegedi kutatócsoportunkkal már konkrét eredményre jutottunk. A pontos alfaj és fajta és alfajta meghatározása még folyamatban, de a borra való igényt azonnal jelezni szerettük volna.

    VálaszTörlés
  2. A bor természetesen megvan, a pincében hűl, és izgatottan várja a megfejtést. A szegediek mellett dolgozik az ügyön az MIT, a Trinity College és az MGU is.

    VálaszTörlés

you might also like this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...