2012. július 23., hétfő

névnap, fogak, piknik, dadák

Ma van Öhi névnapja. Tegnap díszebéd volt anyuéknál ajándékokkal, virágcsokorral és mentás-sárgadinnyés tortával  tiszteletére (de ezt mi ettük meg; Öhi almaszószt evett). Az ünnepelt vidáman cuppogott, és legalább két ujja, de inkább egy ökle folyamatosan bent volt a szájában, mert ő meg azzal készült a jeles eseményre, hogy kibújt az első foga. Megnézte Fiszi kutya és Fraki fog-kardozását, + Papi gigantikus veteményesét is.

Ezenkívül volt már piknikezés is a kertben, ahol Öhi szorgosan gyakorolta új tudományát, a hátról hasra fordulást



Nagy kedvence, Füles, ott ücsörgött mellette.

Füles igazi szuper dadus, nagyon szereti a gyerekeket, a kerítésen is állandóan kint lóg ezért. Ha hallom a vékony gyerekhangokat és a visítást: "Jaj, de édes!" "Kidugta a fejét!" "jaj, megnyalta a kezem" meg hasonlók + hallom Füli nyüszítését, akkor tudom, hogy már megint nagy haverkodás zajlik kint. A gyerekek nagyon bírják Fülest. Kicsi, jóindulatú, egész jólfésült már a bundája, kedves pofája van és kellemesen dülledt nagy barna szemei. Harapni sose szokott, igaz, nem is tudna mivel, Theo egyszer megvizsgálta és szerinte az ő (Theo) szemfogai valamivel nagyobbak, mint Fülesé.


Egy ideje Theo intézményesítette a gyerekfelügyeletet. Tanulmányoztuk a Velencei Híradót, és megtudtuk, hogy az óvodában "Katicabogár", "Maci", "Süni csoport" meg ilyesmik vannak. Theo ezek után kinevezte magát Marika néninek, engem meg Icuka néninek. Ha ő van Öhivel, akkor Öhi a "Bonobo" csoport tagja, ha velem van, akkor Öhi a "Víziló" csoportba jár.



 Füles pedig a "Bolha" csoportot vezeti az ovinkban.



Egyszóval nagyon is szerencsések vagyunk, hogy ilyen jófej kutyánk van, egy olyan komplex személyiség mint Fülcsi! (mert azért Füles heppjei külön értekezést érdemelnek)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

you might also like this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...