2011. június 27., hétfő

élet az állatfarmon



most ezt én kezdem el Cziczu, amíg Theo a Háry boltban van befőttesüveggumiért és Whiskas juniorért. Az előbbi a meggyszürethez kell, az utóbbi pedig természetesen Luciferi gyomrába vándorol, ha felébred délutáni hosszas sziesztájából, és megkezdi tombolását. Eddig 3 meggyfát szedtünk meg, a garázs mögötti öreg 80%-ban kiszáradtat (amit majd meg kell menteni) meg a két kis fát. Még hátra van az utcán lévő öreg és 35%-ban moniliás. Egyébként a meggynek semmi baja, nem kukacos és jóizű. Meggymagozásba menekülök az írás elöl. Theo pedig anyu útmutatása és Apu uborkái nyomán egy 5 literes üvegben kovászos uborkát dunsztol a pince oldalában (mert oda sokat süt a nap.)

Valamint ma feltette a szúnyogok (akik érdekes módon idén alig vannak) és legyek ellen a hátsó ablakokra a szúnyoghálót. Anyuék meghozták Fhvárról a szülinapi ajándékomat, egy valódi blackout függönyt a hálószobára (valójában Theo alszik csak ott már, én dolgozószobának vagyis siralomháznak használom), hátha ha majd visszaköltözöm a lomtárból Luciferi mellől, akkor tudok majd talán ott is aludni.

Mivel Theo mindjárt visszatér, be is fejezem, azzal, hogy nagyon köszönöm Annának és Petinek a macsekot, mert annyira jófej és aranyos, hogy már Theo is elolvadva hever lábainál (nemhogy én). Egyedül Füles nem annyira boldog, mivel ő fél tőle, Lucifer pedig elszántan rohamozza és ugrál rá. Eddig csak egyszer ijedt meg, amikor állatorvoshoz vittük, akkor végigcincogta az utat. Nyávogni még nem tud. De mindent visz a szájában: 5 forintost, chipset, fuksziavirágot, játékegeret, - ezeket a Jakab kanapé ágyneműtartójában halmozza fel. Valamint ott halmozza fel az innen-onnan ellopkodott nejlon uzsonnás-zacskókat is, ugyanis Lucifer - a legtöbb macskával ellentétben - nem dobozrajongó, hanem szatyor- és nejlonzacskó függő.

Lakberendezésben annyi változott, hogy mivel Füles vadul vedlik (miután megbizonyosodott arról hogy a napi középhőmérséklet 2 hónapja +20 körül jár), Lucifer pedig bizsergő karmai élesítésére valamint szlalom bob-pályának és ugródeszkának használja a kanapékat, ezért most le lettek egy időre leplezve.

Közben Theo megjött, de el is ment kosárlabdapályát keresni a környéken

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

you might also like this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...