2012. november 25., vasárnap

Gávárit Mászkvá

A héten Moszkvában voltam, egy konferencián. Fényképezésre csak igen kevés időm jutott, de azért egy-két kattintásra futotta.

A moszkvai olimpiai komplexum mellett, a "Junoszty" (nem tévét jelent, hanem fiatalságot) hotelben szálltam meg. Ahol a belépőt ez az oltárkép köszönti:


Az olimpiai stadion, a "luzsnyiki", alig öt perc sétára volt a szállástól, és valóban nagyon impozánsan mutatott. Éppen kedd este játszották (érkezésemkor) a Barca-Szpartak meccset, amely 3-0-ás vendéggyőzelemmel ért véget. A meccs miatt a hotel valóságos vesztegzár alatt volt, és a környéken zárva voltak az alkoholt is árusító boltok. 



A konferencia a Nemzetiségek Kultúrájának Házában került megrendezésre, és a megnyitója egy dorombkoncertet is magában foglalt. A nyitány, vagyis Szpiridon Sisigin koncertje



és a zárás.... vagyis a szemérmetlen lazac- és kaviárzabálás a csütörtök esti fogadáson nagyon jól sikerült. De a konferencia többi részéről csak a Nr-i Hírekben fogok (nagyon udvarias hangnemben) írni. 


A végén pedig egyik törzsolvasónk (M.E.) kedvéért álljon itt egy kép a seremetyevói reptérről és egy (talán Airbus típusú) Aeroflottos gépről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

you might also like this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...