2011. július 23., szombat

libák

3 napja itt gágognak a vadlibák. Biztos ők is kivannak az özönvíztől. A kutyapszichológus szerint Füles falkavezéri szerepre tör. Theo a Hitlereanu és Antonescu nevek között vacillál. Lucifernek hasmenése van, vszínű azért, mert elfogyott a laktózmentes teje és tejfölt kapott, ami nagy hiba volt.  Ettől függetlenül jókedve van, csak nagyon unja már a Whiskas junior tápját, pedig már Milton Kandúrtól is kapott kölcsön Maine Coon tápot. Amint teheti kirohan és az esőben mutatja be akrobatikus mutatványait a fák és bokrok tetején himbálózva.

A múlt hétvégén volt itt Sanyika és megcsinálta az emeleti szobák ablakait (takaróléceket, meg ablakpárkányokat). Theo lekente vékonylazúrral (fenyőszínű). Ha lenne még egy glettelés és festés kör (+ ajtómázolás), akkor az egyiket meg lehetne már csinálni. Füles kimondhatatlanul utálja az esőt, nem lehet rávenni, hogy ilyenkor csak egy négyzetcentiméternyi vizes területre kilépjen.

Theo heti menüje: hétfő: sült hekk Velence. kedd: sült keszeg (ráadásul Agárdon, ahol a legjobb), péntek: kapros-paprikás ponty a Szúnyogszigeten Pákozdon. De persze panaszosan nyávog , hogy Halléban biztos végre hozzájuthat halakhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

you might also like this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...